Menu

Onze statistieken geven je geweldig inzicht in je klanten

 

Worldview

Iedere keer dat jouw nieuwsbrief verzonden wordt, laten we zien wie hem opent, wie op linkjes klikt, wie hem doorstuurd aan zijn vrienden, wie liked op Facebook of hem noemt op Twitter. En...dit kun je allemaal live volgen op een enorme landkaart die je kunt delen!


Social Media

Met één druk op de knop kun je je nieuwsbrief delen op Twitter en Facebook. Ook jouw klanten maken we het makkelijk. Met de 'Like' en 'Tweet' buttons in de nieuwsbrief kunnen zij de nieuwsbrief ook delen.

Jij ziet in een mooi overzicht wie de nieuwsbrief forward of deelt en wat ze er over vertellen tegen hun vrienden en volgers.

Overal je statistieken bekijken

Je hebt volledige toegang tot de rapportages van al je campagnes op ieder modern mobiel apparaat. Zie wie opent, klikt, forward en bounced door middel van een eenvoudig te bedienen toepassing. 

   

Subscriber Snapshot

Op 1 pagina zie je elke interactie die je ooit via ons systeem hebt gehad met elk van je inschrijvers. Zie waar ze zich bevinden, welk email programma ze gebruiken om je nieuwsbrief te lezen en zelfs hoe ze eruit zien.

 

 

Klikgedrag

Onze rapportages maken het eenvoudig om tot op klant niveau te kijken en een real-time lijst te zien van wat ze hebben geopend, welke linkjes ze interessant vonden en hoe vaak ze hun nieuwsbrief hebben gelezen en doorgestuurd!

 

Email programma

Het lastigste deel van nieuwsbrieven maken is ervoor zorgen dat ze er goed uitzien in de vele mailprogramma's die er zijn. Ons overzicht laat je precies zien welk programma jouw klanten gebruiken in een overzichtelijk taartdiagram. Ook kun je hieruit aflezen hoe modern (of niet) jouw klanten zijn. Dit kun je gebruiken om je verdere communicatie mee af te stemmen.

 

Naast de bovengenoemde mogelijkheden kan er nog veel meer. Bovendien blijven we onze software voortdurend vernieuwen.

Contact