Menu

Kijk verder dan je kantoor en verover de wereld

Social Sharing

Met onze handige software kun je je nieuwsbrief met één druk op de knop delen met al je volgers op Facebook en Twitter. Ook staan er 'like' en 'tweet' buttons in de nieuwsbrief zodat ontvangers deze met een klik kunnen delen.

Je kunt vervolgens in onze mooie reportages zien wie jouw nieuwsbrief deelt en wat ze er over zeggen tegen hun vrienden en volgers. 

Facebook

De berichten vanuit de nieuwsbrief worden doorgeplaatst op jouw Facebook pagina waardoor het bereik vergroot wordt.

Het gemak voor je volgers wordt compleet via ons inschrijfformulier op je Facebook pagina. Volgers kunnen zich daarmee direct aanmelden voor de nieuwsbrief.

Worldview

Leer je klanten kennen als nooit tevoren met worldview. Als de nieuwsbrief verzonden wordt, dan kun je live op een landkaart zien wie de nieuwsbrief opent, wie hem doorstuurt en wat ze zeggen op Twitter en Facebook. Zo wordt het makkelijker dan nooit om je in het gesprek te mengen.

   
Twitter

Naast het delen van jouw nieuwsbrief op Twitter en het toevoegen van 'Tweet' buttons aan de nieuwsbrief, bieden we -afhankelijk van jouw abonnement- ook Twitteren zonder Nadenken. Wij verzorgen regelmatig goede en zinvolle Tweets over actuele en interessante onderwerpen en Tweeten deze automatisch voor je. Op die manier ben je actief op Twitter zonder dat het je tijd of moeite kost: Twitteren zonder Nadenken!

Bij aanmelding voor Twitteren zonder Nadenken ontvang je bovendien ons e-book Zakelijk Twitteren gratis. Hierin wordt uitgelegd hoe Twitter werkt, wat alles betekent en hoe je een goede strategie ontwikkeld. Met deze Tips-and-Tricks kun je je in het gesprek mengen als dit nodig is en en met je volgers delen wat je bezig houdt.

Jouw website 

Je hebt jouw mooie website niet voor niets en wil graag dat veel mensen hem bezoeken. Om meer traffic naar jouw website te creëren, kunnen we de nieuwsbrief vanuit jouw domein verzenden. Als een klant dan op een link klikt, komt hij automatisch op jouw website terecht.

Alle verzonden nieuwsbrieven kunnen op jouw website geplaatst worden waardoor je (potentiële) klanten alle nieuwsbrieven terug kunnen vinden en direct zien dat je actueel bent en zinnige dingen te melden hebt.

Bezoekers van jouw website kun je uitnodigen voor de nieuwsbrief door middel van inschrijf buttons en een inschrijf formulier.

Door een ingebouwde integratie van Google Analytics wordt het eenvoudig om te zien welke website-activiteit, aanvraag/aankoop, vermeldingen en dergelijke de nieuwsbrief realiseert.

Contact