Menu

Dit zijn wij

Anine - oprichter/designer/writer

Als oprichter van Finance Feeds zet Anine de koers uit en zorgt er voor dat onze doelen behaald worden. Ze kent de financiele branche door en door en weet wat er speelt op de kantoren en bij de klanten. Dit vertaalt ze enerzijds in gebruiksgemak en anderzijds in goede en begrijpelijke teksten. De kracht van Anine is dat ze ingewikkelde zaken helder kan samenvatten in begrijpelijke taal. Anine vindt haar ontspanning in paardrijden, goede gesprekken met vrienden en lekker koken. Ze is moeder van drie geweldige zoontjes die haar voortdurend inspireren om dingen beter te doen.

Patrick - developer/support

Met zijn brede ervaring op het gebied van software en automatisering, zoekt Patrick steeds naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Patrick zorgt ervoor dat alles werkt en zo betrouwbaar is. Kom je ergens niet uit dan helpt hij je weer op weg. Patrick is vader van drie kinderen, een geweldig klusser en ontzettend sportief.

 

 Marianne - designer/writer

De passie van Marianne voor webdesign en schrijven is groot. Deze twee talenten combineert ze om goede teksten voor jou en je klanten te schrijven en deze er geweldig uit te laten zien. Daarnaast is Marianne als geen ander thuis in social media. Marianne zul je vaak met een camera voor haar gezicht tegen komen in verband met haar derde passie: fotografie. Maar dit jaar is ze vooral druk met het plannen van haar bruiloft.

Contact